Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers.
Meer informatie vind je onder "Vrijwilliger worden?".VPTZ Arnhem is op zoek naar een:

Vrijwilligerscoördinator m/v

Over de functie:

Je maakt deel uit van het team van vrijwilligerscoördinatoren dat de spil vormt van onze organisatie.  Op roulerende basis ben je bereikbaar voor hulpvragen. Je gaat op huisbezoek voor een intakegesprek en maakt in overleg met vrijwilligers een inzetplanning. Gedurende de inzetperiode volg je de situatie en stuur je de planning zo nodig bij. Vanuit het team geef je samen met de beleidscoördinator leiding aan de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie van VPTZ Arnhem.

Het team bestaat uit 3 personen waardoor de bereikbaarheid 7 dagen per week optimaal kan worden verdeeld. Dat gebeurt uiteraard in overleg. De huidige verdeling is dat iedere vrijwilligerscoördinator gedurende twee weken telefonisch bereikbaar is voor hulpvragen.  Met je collega’s heb je een aandeel in de organisatie van scholing,  PR en personeel. Dit alles onder leiding van de beleidscoördinator.

Opleiding, bijscholing en onkosten worden betaald door de organisatie. Voor je werkzaamheden ontvang je de maximale vrijwilligersvergoeding. We hebben de voorkeur voor kandidaten die binnen de stad Arnhem wonen en beschikken over eigen vervoer.


Spreekt deze functie je aan en ben je iemand die

- communicatief is en een goed inlevingsvermogen heeft;

- die een luisterende en steunende houding kan aannemen; 

- die alert kan reageren op verschillende soorten situaties; 

- en een talent heeft voor planning en organisatie; 

dan komen we graag met je in contact. Als je een zorgachtergrond is dat prettig, maar dat hoeft niet. Affiniteit duidelijk wel.

Wil je nadere informatie

neem gerust contact op. In gesprek is het altijd makkelijker om een beter beeld te krijgen. Dat is natuurlijk geheel vrijblijvend. Mocht de interesse blijven dan volgt een sollicitatie procedure. Direct een sollicitatiebrief en CV sturen naar onderstaand emailadres kan natuurlijk ook.
Contact: Dolf Mulder, beleidscoördinator (06 1495 1013 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)